Portul Tomis este una din destinaţiile preferate de turişti şi cele mai aglomerate pe timp de vară din oraşul Constanţa. Restaurantele din Portul Tomis cu specific pescăresc îşi ademenesc clienţii cu preparate din pește, midii și rapane proaspete, care se găsesc din abundență în Marea Neagră şi care sunt gătite direct în faţa turistului.
Florin Ceauşu, bucătar: Este o reţetă proprie, care a prins la marea majoritate a clienţilor. Punem ulei de măsline.
Agenţii de turism vor veni cu pachete de tip city break pentru zona veche a oraşului Constanţa. Aceştia intenţionează să aducă mai mulţi turişti străini şi români în extrasezon așa cum şi turiștii străini care vin pe navele de croazieră descoperă zona peninsulară a Constanței.
Timp de două sau trei zile, oamenii vor putea încerca preparatele trediţionale pescărşti din zonă şi vor vizita principalele atracţii turistice.
Corina Martin, preşedintele Ascociaţiei…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”
————————————–
Știrile sunt preluate din google news de la ziare locale din Judetul Constanța. constanțaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. constanțaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii